Selectează o Pagină

Termeni și condiții

INFORMATII PRELIMINARE

Webite-ul https://conceptual-lab.org/ (denumit in continuare „Site-ul”) a fost dezvoltat in nume propriu de catre dl. THEODOR NISSIM, email: theo.nissim@gmail.com.

Prin accesarea, navigarea si utilizarea acestui site sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile prezentate mai jos, deoarece ele reglementeaza dreptul de utilizare a site-ului. Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi si Politică de confidențialitate.

Detinatorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de utilizare oricand, fara notificare prealabila, utilizatorul avand obligatia de a revizui periodic Termenii si Conditiile de utilizare pentru a citi cea mai recenta versiune a acestora.

INFORMATII PUSE LA DISPOZITIE

Conceptual Lab este un spațiu ce dorește să găzduiască o serie de evenimente culturale exclusiviste, adresate unui public ales pe sprânceană. Într-o lume în care arta a coborât complet în stradă și a devenit un bun de consum, noi dorim să o re-însuflețim, facilitând un dialog cultural deschis și vibrant între o serie de artiști români contemporani de excepție și un public pregătit să îi aprecieze la adevarata lor valoare.

In calitate de utilizator este posibil sa va fie acordata posibilitatea de a contribui si a va implica, de exemplu prin comentarii si mesaje sau alte tipuri de materiale care va apartin/al caror autor sunteti. Prin transmiterea acestora ne acordati o licenta neexclusiva, pentru intreaga durata de protectie, de a le utiliza si partaja in orice modalitate si in orice mediu, in intreaga lume si fara nicio alta responsabilitate, financiara sau de alta natura, fata de dumneavoastra. In situatia in care un astfel de continut va fi utilizat veti fi citat ca sursa a acestuia (prenume, nume etc).

PROPRIETATE INTELECTUALA

Acest site, precum si continutul acestuia, incluzand, dar fara a se limita la text, marci comerciale, logo-uri, fisiere audio sau video si baze de date Sunt proprietatea exclusiva a autorilor acestora. Prin urmare, orice reproducere, reprezentare, distributie si/ sau folosire, in intregime sau doar partiala, a site-ului sau a oricarei parti componente a acestuia este strict interzisa, incluzand si orice incercare de a modifica continutul site-ului sau de a afecta buna functionare a serverului care ruleaza site-ul.

Intreg continutul acestui site se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala, cum ar fi dar fara a se limita la Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al detinatorului site-ului. Orice incalcare a celor mentionate anterior va atrage raspunderea faptuitorului.

In situatia in care considerati ca pe site exista continut care incalca drepturi de autor care va apartin, va rugam sa ne anuntati utilizand formularul de contact. In acest sens va rugam sa ne furnizati informatii cum ar fi datele dvs de contact, detaliile referitoare la continutul vizat si dovezi cu privire la detinerea drepturilor de autor asupra continutului respectiv si ca publicarea acestuia nu a fost autorizata de catre dumneavoastra.

LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI

Detinatorul site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul pentru care exista link-uri catre alte site-uri, nu controleaza aceste site-uri si nu este responsabil pentru continutul acestora. Accesarea si utilizarea acestor site-uri de catre dumneavoastra se va face exclusiv pe propriul risc, motiv pentru care va recomandam sa cititi Termenii si Conditiile, precum si Politicile acestor alte site-uri.

Folosirea de link-uri, marci comerciale, nume, servicii, nume de domenii si nume de inregistrare ale altor companii nu implica in niciun fel, daca nu se specifica altfel, existenta unei afilieri intre detinatorul site-ului si orice astfel de firme, produse, servicii, marci comerciale, nume sau denumiri inregistrate.

LIMITAREA RASPUNDERII

Detinatorul site-ului nu accepta, in limitele prevazute de lege, nicio raspundere in ceea ce priveste pierderile directe sau indirecte sau daunele care rezulta din sau care au legatura cu utilizarea, operarea sau indisponibilitatea acestui site si a continutului sau.

Totodata nu garanteaza nici calitatea tehnica si functionala a site-ului, nici lipsa virusilor care pot exista pe site si nu va fi tras la raspundere pentru daunele directe si indirecte suferite sau invocate.

FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

Detinatorul site-ului nu va raspunde pentru niciun fel de intarzieri sau neexecutare sau executare necorespunzatoare a serviciilor sale, daca intervine un caz de forta majora sau un caz fortuit, astfel cum acestea sunt definite de lege. Forta majora sau cazul fortuit va fi comunicat in cel mai scurt timp de la data aparitiei.

NOTIFICARILE

Utilizatorul este de acord ca toate notificarile/comunicarile efectuate in legatura cu prezentul site sa se efectueze prin intermediul postei electronice la adresa de e-mail comunicata prin formularul de contact sau la adresa de e-mail a detinatorului site-ului, respectiv theo.nissim@gmail.com

In cazul in care Utilizatorul doreste sa uzeze de o alta modalitate pentru transmiterea notificarii/comunicarii trebuie sa obtina acordul expres al detinatorului site-ului, exprimat in scris.

LEGISLATIA APLICABILA

Toate situatiile aparute in legatura cu utilizarea si continutul site-ului https://conceptual-lab.org/ sunt guvernate de legislatia romana in vigoare, indiferent de locul de accesare a site-ului. Orice litigiu care are ca obiect o disputa cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare a acestui site va fi supus spre solutionare instantelor romane.